u bent hier: Opleidingen
   
 Voorstelling  
 Opleidingen en opleidingssteun  
 Gratis opleiding via internet  
   Veelgestelde vragen  
 Tips voor een succesvolle  aanwerving  
 Opleiding voor werkzoekenden  
 Subsidies  
 Outplacement  
 Contact  
 Beleid verwerking  persoonsgegevens  
 Home  
   
PowerPoint (2016,2013 - 2010)

Microsoft Office PowerPoint, of PowerPoint, is een programma dat u kunt gebruiken voor het maken van presentaties en "handouts" (uit te delen copies van uw presentatie).

PowerPoint biedt de mogelijkheid om een serie "slides" te maken die als hulpmiddel dienen om uw presentatie op het publiek over te brengen.

Iedereen kan leren werken met PowerPoint. In deze cursus worden alle veel voorkomende functies stap voor stap uitgelegd. U leert hoe u de toepassing ten volle kan benutten.

De software moet geďnstalleerd zijn op de computer.

In deze praktische opleiding leert u een presentatie structureren (bijvoorbeeld de volgorde van slides veranderen), de layout van een presentatie bepalen, tekst en illustraties (grafieken, tabellen, ...) toevoegen, animaties gebruiken voor een dynamische presentatie, geluid en verwijzingen naar websites invoegen. U leert hoe de spelling kan gecontroleerd worden. Er wordt toegelicht hoe een presentatie kan afgespeeld worden (en hoe u bijvoorbeeld vlot van de ene slide naar een andere kunt springen). Tenslotte wordt ingegaan op de mogelijkheden om handouts te maken.
Meer info over deze cursus? Klik hier !

Schrijf hier in voor deze cursus !

  E-learning

 Hier kun je opnieuw inloggen !